Myytävät kohteet

Tervetuloa selaamaan myytäviä asuntoja ja kiinteistöjä Turunmaan saaristossa! Tältä sivulta löydät listattuna kaikki tällä hetkellä myytävät kohteet. Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Kuolinpesä myy:

Omakotitalokiinteistö 6.520 m²  osoitteessa Dragsfjärdintie 1599, 25870 Dragsfjärd.

Kiinteistöllä vuonna 1969 rakennettu omakotitalo kerrosala 200 m². Rakennus vaatii

täydellisen peruskorjauksen.

Kiinteistö myydään tarjousten perusteella. Myyjä pidättää oikeuden hylätä tehtyä tarjousta.

 

 

Kiinteistö näyttö sopimuksen mukaan:  P. 0400828472, Elmer Sulonen.

Kiinteistövälitys saaristossa ammattitaidolla

Saaristokiinteistöt Archipelago Oy on korkeatasoinen kiinteistövälitystoimisto saaristossa. Sijaintimme on Taalintehdas, Kemiönsaari, ja toimialueenamme on pääasiallisesti Turunmaan itäinen saaristo. Vahvuuksiamme ovat kokonaisvaltainen palvelu, johon kuuluu paitsi luotettava kiinteistövälitys, lisäksi saariston vankka paikallistuntemus ja hyvät kontaktit alueen urakoitsijoihin sekä juridinen osaaminen kiinteistökaupassa. Tutustu osaamiseemme täällä!

Ovatko kiinnostuksen kohteenasi myytävät talot, vapaa-ajan asunnot, huvilat vai mökit? Onko haaveissasi romanttinen mummonmökki punamultamaaleineen, piilopirtti etätyön tekemiseen tuulen tuivertamassa saaressa, hyväkuntoinen omakotitalo kaikkine mukavuuksineen omalla rantaoikeudella, vai toivotko ehkä, että vastaan tulisi myytävänä oleva vanha saaristotila tai kalastajatila, josta saisit remontoitua juuri omia tarpeitasi vastaavan vapaa-ajanviettopaikan tai ympärivuotisen kodin?

Olipa haaveesi millainen tahansa ja kiinnostipa sinua sijaintina sitten Kemiönsaari tai muut Turunmaan saariston uniikit alueet, me autamme sinua löytämään unelmiesi kiinteistön saaristosta. Ota yhteyttä jo tänään!

Ota yhteyttä, niin tehdään haaveistanne totta!

Jos kiinnostunut jostain kohteestamme, niin otathan yhteyttä. Toteutetaan yhdessä unelmasi saaristossa.

Saaristokiinteistöt Archipelago Oy
Kolapakantie 1,
25900 Taalintehdas
Kemiönsaari

VT, LKV Elmer Sulonen
Puh. 040 508 9192
elmer.sulonen@archipelagore.com