Myytävät vapaa-ajan kohteet

Tervetuloa löytämään myytävät mökit ja muut vapaa-ajan kohteet Turunmaan saaristossa! Olet täällä, olet siis jo askeleen lähempänä unelmaasi. Ehkäpä mökki saaressa kallioiden, mäntyjen ja saaristomeren pärskeiden ympäröimänä, tai koko perheen ja suvun yhteisiä, ikimuistoisia kokoontumisia isännöivä mökki meren rannalla on sinun jo tulevana kesänä. Tutustu valikoimaan ja ota yhteyttä jo tänään!

Aurinkoinen saaritontti Turunmaan saaristossa.

Rantaa sekä kaakkoon että lounaaseen, suojattu satama.

Rakennusoikeus 200 k-m2.

Solig fritidstomt i Åbolands skärgård.

Strand både mot sydost och sydväst med möjlighet till skyddad hamn.

Byggnadsrätt totalt 200 m2-vy.

Saaristotila Rosala-Bölen kylässä, Kemiönsaari.

Maa-aluetta n.18 ha. Iso osuus yksityisestä vesialueesta sekä osuus kylän yhteisistä vesialueista.

Autotie perille.

 

 

 

Skärgårdshemman i Rosala-Böle by, Kimitoön.

Markområde ca. 18 ha. Stor andel (98,5 %) i enskilt vattenområde (140 ha) samt dessutom andelar i byns samfällda vatten. Bilväg fram.

 

Rakennusmateriaali:  Puu/hirsi.

Kattotiedot: Tyyppi: Harjakatto. Kate: Tiilikate.

Ilmavaihtojärjestelmä: Painovoimainen.

Tehdyt korjaukset: 1950-luvulla peruskorjaus tehty.

Ikkunat osittain vaihdettu lämpöikkunoiksi 2000-luvulla.

Viat ja vahingot: Vesivahinko ei tiedossa. Kosteusvahinko ei tiedossa. Home/mikrobi- tai muita sisäilmaongelmia ei tiedossa. Muita erityisiä ongelmia ei tideossa.

 

Kaavoitus: Ylesikaava.

Lisätietoja: Tie perille, sähköliittymä siirtyy.

Myytävät mökit ja muut vapaa-ajan asunnot Varsinais-Suomessa

Turunmaan saaristo on monelle se kaikkein halutuin sijainti, kun aletaan etsiä vapaa-ajan asuntoja tai mökkejä myytävänä.

Turunmaan saaristo tarjoaa karun kauniita maisemia ja luonnonrauhaa, joten ei ihme, että myytävät kesämökit ja loma-asunnot ovat niin monen kiinnostuksen kohteena. Jos etsinnässä on nimenomaan kesämökki, vaihtoehtoja on laajasti. Kesämökki aivan meren rannalla on monelle se ainoa oikea vaihtoehto. Nämä ovat toki samalla kaikkein suositumpia loma-asuntojen sijainteja. Toisia viehättää kuivan maan mökki, joka on vähemmän sään armoilla, ja lapsiperhe voi tuntea olonsa turvallisemmaksi, kun kesämökki ei ole aivan veden äärellä. Sijainti saaristossa tarkoittaa silti, että meri ei ole koskaan kaukana. Toisia viehättää mökki saaressa, jonne veneillessä katkaisee niin henkisesti kuin fyysisesti siteet mantereeseen ja siellä odottaviin arkisiin asioihin. Joskus halutaan ostaa jopa kokonainen saari, jolla varmistetaan absoluuttinen oma rauha mökkeillessä.

Yhä useampia kiinnostavat tänä päivänä vapaa-ajan asunnot, joissa on mahdollista tehdä etätöitä. Tällöin etsinnässä on talviasuttava mökki tai vapaa-ajan asunto, jossa voi mukavasti oleskella ympäri vuoden, ja jonne saa internet-yhteyden. Vapaa-ajan asunnon varustelutaso onkin sitten jokaisen omassa harkinnassa. Jos sinua kiinnostavat myytävät mummonmökit, ne soveltuvat ensisijaisesti kesäkäyttöön, mutta pienellä remontilla niistäkin saa talviasuttavia. Yhä enemmän on kuitenkin myynnissä vapaa-ajan asuntoja ja hyvin varusteltuja kesämökkejä, jotka toimivat monen perheen toisena kotina. Ja mikäpä sen upeampaa, kuin omistaa toinen koti, kesämökki tai vapaa-ajan asunto Turun saaristossa.

Saaristokiinteistöt Archipelago Oy välittää ammattitaidolla Turunmaan saariston myytävät kesämökit, loma-asunnot ja muut vapaa-ajan kohteet. Kohteemme sijaitsevat Varsinais-Suomessa, saariston alueella. Kauttamme saat vankan paikallistuntemuksen sekä lisäksi asuntokaupan juridiset palvelut. Lue meistä lisää, tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä jo tänään!